• Voor 17:00 uur besteld, verzonden binnen 1-2 werkdagen. Heb je vragen? App ons: 0548-512469
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Veilig shoppen met het Thuiswinkel Waarborg

    Annet - 14 / Dec / 2020

    Inkoop voor het voorjaar van 2021!

    In deze blog geven we je graag een kijkje achter de schermen en nemen we je mee met het inkoopseizoen. Van trends tot beurzen en van nieuwe merken tot het selecteren van de collectie: voordat de kleding in de winkel hangt, gaat er een heel proces aan vooraf!

    Inkoop voor het voorjaar van 2021!
    Inspiratie

    In deze blog geven we je graag een kijkje achter de schermen en nemen we je mee met het inkoopseizoen. Van trends tot beurzen en van nieuwe merken tot het selecteren van de collectie: voordat de kleding in de winkel hangt, gaat er een heel proces aan vooraf!

    Oriënteren en inspireren

    Voordat we naar de verschillende merken gaan om inkopen te doen, oriënteren we ons eerst op de trends van het nieuwe seizoen. Zoals je misschien wel weet, komt de collectie van Spring/Summer 2021 al eind december binnen. Dit hebben we aan het einde van het zomerseizoen al ingekocht. Of te wel, aan het einde van ieder seizoen koop je al in voor het volgende seizoen. Daarvoor heb je natuurlijk wel informatie nodig. We laten ons voorlichten middels verschillende inspiratiesessies waarin we trends bekijken van Truus Dokter en Christine Boland. Deze trendwatchers analyseren allerlei zaken uit de maatschappij en de trends die zichtbaar zijn tijdens modeshows en vertalen dit naar een modebeeld met stijltips, kleuren en nieuwe vormen.

    Beurzen en webinars

    Annet vertaalt deze trendsessies naar een mooi beeld dat bij Voortman Mode past en waarmee wij jou blij kunnen maken. Normaliter bezoeken we na deze trendsessies beurzen, zoals de Modefabriek in Amsterdam, om nieuwe merken te ontdekken en voorlopige collecties te bekijken. Door COVID-19 gaat dat helaas allemaal niet door, waardoor we nu veel online presentaties, Webinars en FaceTime-gesprekken hebben met onze accountmanagers.

              

    Nieuwe merken

    De zoektocht naar nieuwe merken gaat altijd door! We proberen een gevarieerd merken-palet te hebben, waardoor jij keuze hebt uit verschillende stijlen. Dit vinden we belangrijk, omdat we je graag helpen met het vinden van de perfecte outfit. Vanaf dit voorjaar zullen we weer nieuwe labels aan je presenteren in de winkel en online. En dit zijn ze!

    SOFIE SCHNOOR

    De collectie van SOFIE SCHNOOR is een collectie die jij niet wilt missen! De combinatie van edgy cool en sporty chic maakt het een fashionable kledinglijn dat comfortabel is bij het dragen. Sofie, de designer, vindt het belangrijk dat haar kleding een persoonlijke touch van haarzelf heeft en authentiek is. Houd dus onze socials in de gaten, want binnenkort zie je hier meer van!

    Bellamy Gallery

    Bellamy Gallery doet het nét even iets anders. Ze ontwikkelen een kledinglijn met mooie basisartikelen die zich perfect laten combineren met de rest van je garderobe. Met hun motto ‘Don’t buy more, buy better’ identificeren ze zichzelf als een duurzaam bedrijf. Ze ontwerpen en produceren hun producten in Europa en investeren in duurzame relaties. Naast het feit dat ze veel geven om duurzaamheid, hebben ze ook een collectie waar iedereen wat mee kan! Kies je voor een item van Bellamy Gallery, dan kies je voor een betere wereld.

    MOSCOW

    Moscow is helemaal terug met een nieuwe collectie! De natuurlijke materialen, rustige tinten en draagbare kleren zijn herkenbaar voor dit merk. Naast Jersey en Tencil werkt Moscow in haar basisartikelen nu ook met bamboe. Met inspiraties vanuit de natuur, producties in Portugal en duurzame materialen is ook Moscow bewust bezig met de toekomst. 

    Voortman Mode staat voor je klaar!

    Als team van Voortman Mode staan we graag voor je klaar. Online, via onze social media kanalen en de webshop, houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van alles dat nieuw binnen gaat komen en de verschillende trends. Heb jij nou een merk in gedachten dat wij nog niet verkopen, maar je graag in onze winkel ziet hangen of op de webshop kunt vinden? Stuur ons even een berichtje! Vinden we leuk ;-)






    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Eerder bekeken

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Winter Whites
      21 / Dec / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Winter Whites

    • Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!
      15 / Dec / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!

    • Trendkleur: Grijstinten
      10 / Nov / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Trendkleur: Grijstinten

    • Verras je collega's!
      16 / Oct / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Verras je collega's!

    • Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023
      05 / Oct / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023

    • Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker
      12 / Sep / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker

    • Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!
      23 / Jun / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!

    • Tijd voor zomerjurkjes!
      23 / Jun / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Tijd voor zomerjurkjes!

    • Met deze trends straal jij op elk feestje!
      19 / May / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Met deze trends straal jij op elk feestje!

    • Dit zijn de voorjaarstrends van 2023
      21 / Mar / 2023

      Annet - 14 / Dec / 2020

      Dit zijn de voorjaarstrends van 2023

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Voortman Mode 9,6 / 10 - 181 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »