• Voor 17:00 uur besteld, verzonden binnen 1-2 werkdagen
 • Shop jouw voorjaarslook!
 • Veilig shoppen met het Thuiswinkel Waarborg

  Voortman Mode | Verzenden & retourneren

  Placeholder

  Verzenden & retourneren

  Levertijden

  Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur worden voltooid, worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden ook binnen 1-2 werkdagen verzonden. Je kunt in het afreken-proces kiezen voor een andere bezorgdag door dit aan te geven in de opmerkingen. De bestellingen worden afgeleverd door PostNL.

  Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, zijn er twee opties mogelijk:

  1. Bezorgen via PostNL

  Als je hebt gekozen voor verzenden, zal er een bedrag van €4,95 in rekening worden gebracht bij een bestelling onder de €75,-. Bij een bestelling boven de €75,- betaal je geen verzendkosten. Je krijgt een bevestiging van je bestelling op het mailadres dat je hebt aangegeven tijdens het bestelproces. Wanneer wij de bestelling hebben verzonden krijg je eveneens een e-mail. In deze e-mail vind je een link naar onze Track & Trace code, waarmee je de bestelling online kunt volgen. Het pakket wordt alleen afgeleverd op het aangegeven adres. Ben je niet thuis tijdens de levering? Dan wordt het pakket afgeleverd bij dichtsbijzijnde PostNL-punt.

  2. Ophalen in de winkel

  Als je ervoor kiest de bestelling op te halen in de winkel, dan is dat gratis. Dit kan binnen onze openingstijden (zie www.voortmanmode.nl/contact) zodra je bestelling klaarligt, word je door ons gebeld of krijg je een e-mail. Je bestelling blijft 14 dagen in onze winkel liggen. Als je het pakket na 14 dagen nog niet hebt opgehaald, wordt er contact met je opgenomen.

  Retourneren

  Als je een bestelling hebt gedaan, heb je 14 kalenderdagen bedenktermijn. Dit gaat in nadat de bestelling in ontvangst is genomen of is afgehaald in de winkel. Als de levering in delen is geschied, zal de datum van ontvangst van het laatste artikel gelden. Binnen deze dagen dien je de bestelling te retourneren of in ieder geval Voortman Mode VOF op de hoogte te hebben gesteld van het retourneren. Na 14 kalenderdagen kan je niet meer retourneren.

  Voor retourneren zijn er twee opties mogelijk:

  1. Retourneren via de post

  Dit gaat volgens een aantal stappen:

  1. Check of je binnen de wettelijke bedenktermijn valt. Als dat het geval is, dan kun je verder naar stap 2.
  2. De artikelen die je wilt retourneren moeten in ongeschonden staat zijn. Voor artikelen die niet meer in de originele staat zijn zoals u het heeft aangekocht bij Voortman Mode VOF, brengen wij extra kosten in rekening. Ook is het van belang dat alle kaartjes en/of merklabels nog aan de producten zitten. Als blijkt dat er vermindering is van waarde van de producten door middel van gebruik of andere doeleinden wanneer Voortman Mode VOF de geretourneerde producten in ontvangst heeft genomen, kan hiervoor de klant aansprakelijk worden gesteld. Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden. Artikelen uit de sale kunnen ook worden geretourneerd.
  3. Je kunt online je verzending retour aanmelden via https://voortman.shipping-portal.com/rp/ door je postcode en ordernummer/Track & Trace nummer in te voeren. Je komt dan bij je bestelling en kun je aangeven met welke reden je graag je artikel(en) wilt retourneren. Je krijgt daarna de keuze uit drie opties namelijk:
   1. Geld terug
   2. Artikelen ruilen
   3. Winkel tegoed

  Na deze keuze kun je kiezen of je de bestelling bij een afleverpunt wilt brengen of dat je het zelf terug komt brengen in de winkel. Als je het via verzending wilt retourneren, ga dan verder naar stap 4. Kom je het zelf terugbrengen in de winkel? Ga dan naar het kopje Retourneren in de winkel.

  1. Het verzenden van de retourzending gaat als volgt. Pak de artikelen die je retour wilt zenden in, gebruik hiervoor de originele verpakking. Indien dit niet mogelijk is, zorg ervoor dat de artikelen zo goed mogelijk zijn verpakt. Voortman Mode VOF is niet aansprakelijk voor beschadigingen die optreden tijdens de retourzending of als het pakket kwijtraakt. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant.

  Wat betreft de kosten van retourzending: deze zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je het verzendbewijs goed bewaart, zodat je kan controleren of de retourzending bij ons is aangekomen.

  1. Als de retourzending door Voortman Mode VOF in ontvangst is gekomen, zal de terugbetaling zo spoedig mogelijk worden afgehandeld. We streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen je bestelling te hebben verwerkt en het bedrag terug te storten op je rekening. We zullen je terugbetalen via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor het betalen van je bestelling.

  2. Retourneren in de winkel

  Daarnaast bieden we je de optie om je bestelling gratis te retourneren. Dit geldt alleen als je de producten terugbrengt in de winkel. Je dient hiervoor aan stap 1 en 2 te voldoen. Wat betreft stap 3: je meldt je retourzending online aan en vinkt daarbij de optie aan dat je de artikelen komt terugbrengen in de winkel. We zullen dan ook zo spoedig mogelijk je retourzending afhandelen en terugbetalen via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor het betalen van je bestelling.

  Herroepingsrecht

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Retourneren na gebruik kortingscode
  Wordt na retourneren de waarde van het totaalbedrag minder dan het minimum te besteden bedrag voor het gebruik van de kortingscode, dan vervalt de korting en betaald u het volledige bedrag van het artikel wat u houdt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  Ons retouradres
  Voortman Mode 
  Haarstraat 37
  7462AK Rijssen

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Voortman Mode 9,6 / 10 - 181 Reviews @ Kiyoh