• Voor 17:00 uur besteld, verzonden binnen 1-2 werkdagen. Heb je vragen? App ons: 0548-512469
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Veilig shoppen met het Thuiswinkel Waarborg

    Erik - 10 / Dec / 2020

    Voortman Mode levert tot aan je voordeur!

    Het jaar 2020 stond in het teken van de vele veranderingen. Een tijdelijke sluiting van onze winkel, een aantal aanpassingen voor het winkelen bij Voortman Mode. Onze webshop ging in de lucht en een personal shopping service. Vanaf het voorjaar van 2020 zijn we druk in de weer geweest om onze collectie alsnog bij jou aan de deur te leveren. We vertellen je er graag meer over!

     Voortman Mode levert tot aan je voordeur!
    Inspiratie

    Het jaar 2020 stond in het teken van de vele veranderingen. Een tijdelijke sluiting van onze winkel, aanpassingen voor het winkelen bij Voortman Mode, onze webshop ging in de lucht én een personal shopping service. Vanaf het voorjaar van 2020 zijn we druk in de weer geweest om jouw favoriete items alsnog bij jou aan de deur te leveren. We vertellen je er graag meer over!  

    Personal shoppen 

    Vanaf de eerste maatregelen rondom het coronavirus hebben wij er alles aan gedaan om persoonlijk advies te bieden en de zorgvuldig samengestelde kleding sets bij je thuis te bezorgen. Via onze social media kanalen toonden we je het afgelopen jaar de nieuwste items uit onze collectie door onder andere personal shoppen aan te bieden. In het voorjaar zijn we meteen gaan nadenken over oplossingen voor het passen van kleding. Voor een online pasmoment kon je gemakkelijk een afspraak maken en zo was er de mogelijkheid om de items op een rustig moment in onze winkel te passen.  

    Sinds de tijdelijke sluiting van onze winkel is het personal shoppen nog steeds mogelijk! Door met onze klanten te videobellen, het sturen van foto’s en video’s via WhatsApp en de telefoon geven we je persoonlijk advies en selecteren wij de items afgestemd op jouw wensen. Ook personal shoppen? Neem dan contact op via de telefoon of op WhatsApp (+31 548 51 24 69) 

    Online shoppen bij Voortman Mode

    In april ging onze webshop de lucht in, zo konden we naast onze social media kanalen ook de items verkopen via onze website. Een van de meest belangrijke ontwikkelingen van het winkelen bij Voortman Mode is onze webshop. Het online team zorgt dagelijks voor dat er continu nieuwe items worden aangevuld.

    Bij het plaatsen van een bestelling streven we ernaar dat als deze voor 17:00 uur is besteld, dezelfde dag nog wordt verzonden. In Rijssen wordt je bestelling als deze voor 16:00 uur binnen is dezelfde dag gratis bezorgd! Ben je toe aan een nieuwe garderobe? Bekijk dan onze webshop via www.voortmanmode.nl

    Bezorgservice aan huis

    Na het plaatsen van een bestelling komt deze zo snel mogelijk jouw kant op. In de winkel verzamelen we de bestelde items en deze komen dan naar je toe. Als de kleding in een zorgvuldig ingepakte verzenddoos zit dan bezorgen we je deze gratis in Rijssen en omstreken persoonlijk aan huis. Niet helemaal zeker over je aankoop? We bieden je de mogelijkheid om een aantal items te passen voordat je deze bij ons koopt. We overleggen samen je wensen en bezorgen je bestelling aan huis of via de post.

          

    Blijf in contact!

    Volg jij ons al op Facebook & Instagram? Onze online kanalen worden dagelijks bijgehouden en gevuld met de nieuwste collecties! We plaatsen uitgelichte items, afprijzingen en samengestelde setjes, ook geven we je een kijkje in onze winkel. We combineren de gave sets en jij hebt met een klik je favoriete item in huis.

    Zie je een leuk item? Laat het ons dan weten, we geven je met alle liefde meer informatie over het item. Wij bezorgen je pakketje voor je aan huis en gaan zorgvuldig met je bestelling om. Blijf ons volgen voor de laatste trends en ontwikkelingen, we houden je op te hoogte!



    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Eerder bekeken

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Winter Whites
      21 / Dec / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Winter Whites

    • Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!
      15 / Dec / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!

    • Trendkleur: Grijstinten
      10 / Nov / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Trendkleur: Grijstinten

    • Verras je collega's!
      16 / Oct / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Verras je collega's!

    • Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023
      05 / Oct / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023

    • Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker
      12 / Sep / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker

    • Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!
      23 / Jun / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!

    • Tijd voor zomerjurkjes!
      23 / Jun / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Tijd voor zomerjurkjes!

    • Met deze trends straal jij op elk feestje!
      19 / May / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Met deze trends straal jij op elk feestje!

    • Dit zijn de voorjaarstrends van 2023
      21 / Mar / 2023

      Erik - 10 / Dec / 2020

      Dit zijn de voorjaarstrends van 2023

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Voortman Mode 9,6 / 10 - 181 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »