• Voor 17:00 uur besteld, verzonden binnen 1-2 werkdagen. Heb je vragen? App ons: 0548-512469
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Veilig shoppen met het Thuiswinkel Waarborg

    Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

    De najaarstrends van 2022

    De najaarstrends van 2022
    Inspiratie

    De zomer is nu echt voorbij en het is hoog tijd voor het volgende seizoen. Ben je op zoek naar de modetrends voor de herfst en winter van 2022/2023? Wij vertellen je er graag meer over!

    Het laten zien van de trends is voor ons 1, maar een trend komt pas tot leven op het moment dat jij hem draagt op de manier zoals het bij jou past. De trends van dit najaar beloven veel goeds. Mooie gladde stoffen, felle kleuren, doorzichtige materialen, de outfits van dit najaar lopen ontzettend uiteen. Je kunt je creativiteit qua fashion de vrije loop laten. Alles mag en alles kan op modegebied!

    Doorzichtige materialen

    Een trend die je dit najaar veel terug gaat zien, zijn doorzichtige materialen voor jong en oud. Misschien een gedurfde trend, maar hij is niet te missen. Combineer bijvoorbeeld een doorzichtige top met een mooie oversized blazer, een bijpassende rok of broek en een paar pumps voor een avondje uit! Kyra heeft dit najaar veel verschillende tops met doorzichtige materialen. Zo is de zwarte Mayra top een perfecte basic voor in je kast. Ga je liever voor meer kleur? Dan is de Ninette of Dagmar top wat voor jou! Stijl je look af met een mooie rok, zoals de Daja skirt of met de stoere Isla pantalon en je bent ready to go! Naast tops zijn er dit najaar meer items doorzichtig. Zo heeft Copenhagen Muse de mooie Sarah rok uitgebracht. Combineer de rok met een leuke top of trui en een paar stoere laarzen of pumps!

    Fabienne Chapot heeft in hun najaarscollectie ook veel doorzichtige materialen. Bijvoorbeeld de Natasja dress en de Belle dress. Stijl ze af met stoere cowboyboots van DWRS en je outfit is klaar! 

    Kyra - Mayra Top - BlackFabienne ChapotFabienne Chapot - Natasja Dress - Blue MeadowCopenhagenmuse - Sarah Skirt - Black

    Fluffy Duffy

    Heerlijk zacht en super warm, de faux fur en teddy items! Denk aan warme winterjassen, zoals de jassen van Moscow en Studio Ar by Arma. Moscow heeft zoals elk jaar weer heerlijke warme jassen, zoals de Evelyn Jacket in de kleur Flax Solid is een super warme jas met een lekkere capuchon. Ga je liever voor een langere jas? Dan is de Nadjana Coat in de kleur Antra Solid misschien wel wat voor jou. Stijl de jas af met een toffe jeans, laarzen en een tasje van DWRS en je bent klaar voor een koude winterdag! Naast de faux fur items, zijn de Teddy items niet weg te denken dit najaar. Studio Ar by Arma heeft de prachtige Florance teddy coats in de kleur Blush en Blue. De jas bestaat uit wol blend en is heerlijk zacht en warm. 

    Naast de Teddy jassen, zijn teddy gilets dit seizoen ook echt een trend! Fabienne Chapot brengt dit najaar het Ivo Gilet uit. Een heerlijke warme teddy die je over een trui, jurk of blouse kan dragen! Ook Studio Ar by Arma gaat voor een warm gilet. Het Teddy Gilet Pip van Arma is beschikbaar in de kleur ash grey en blush. Daarnaast is de gilet ook nog dubbelzijdig te dragen, waardoor je de gilet met van alles kan combineren! 

    Studio AR by Arma - Florence Teddy Coat - BlueStudio AR by Arma - Florence Teddy Coat - BlushFabienne Chapot - Ivo Gilet - Black

    Tailoring: Het pak

    Hoe kleurrijker en opvallender je pak, hoe beter! Dit najaar brengen onder andere Co' Couture, Label dot en MSCH kleurrijke pakken uit. De New Flash blazer en pantalon van Co Couture in de trendkleur van dit najaar, Violet, is niet te missen in jouw kast! Stijl voor een stoere look je outfit af met toffe Hi-Tecs. Ga je liever voor wat meer classy? Dan is de Rosa pantalon en Iva blazer van Label Dot de perfecte combinatie. Draag er een mooie laars onder van DWRS en je bent klaar voor je werk of een gezellig diner! Wil je liever een neutrale kleur? Selected Femme heeft een prachtig pak in de najaarscollectie in de kleur Sand Shell. Combineer het pak met een lekkere warme trui in een lichte kleur en beige hi-tecs en je bent klaar voor de dag!

     Co'Couture - New Flash Oversize Blazer - VioletLabel Dot - Pantalon Rosa - GreenMSCH Copenhagen - Taira Hedvig Pants - Paisley Purple

    Ben je enthousiast geworden over de trends dit najaar? Shop online of kom gezellig langs in onze winkel in Rijssen. Je bent van harte welkom!

     

     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Eerder bekeken

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Winter Whites
      21 / Dec / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Winter Whites

    • Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!
      15 / Dec / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Schitterend het feestseizoen in: Ontdek de feesttrends!

    • Trendkleur: Grijstinten
      10 / Nov / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Trendkleur: Grijstinten

    • Verras je collega's!
      16 / Oct / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Verras je collega's!

    • Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023
      05 / Oct / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Dé najaarskleuren van Herfst/Winter 2023

    • Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker
      12 / Sep / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker

    • Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!
      23 / Jun / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Luchtige zomerjurken en prachtige prints met Moliin!

    • Tijd voor zomerjurkjes!
      23 / Jun / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Tijd voor zomerjurkjes!

    • Met deze trends straal jij op elk feestje!
      19 / May / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Met deze trends straal jij op elk feestje!

    • Dit zijn de voorjaarstrends van 2023
      21 / Mar / 2023

      Voortman Mode - 07 / Oct / 2022

      Dit zijn de voorjaarstrends van 2023

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Voortman Mode 9,6 / 10 - 181 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »